Over ons

Onze geschiedenis, filosofie & passie

Woordje van de chef

Wij zijn een klein restaurant maar het voordeel is dat we het allemaal zelf in de hand hebben. De chef staat zelf achter het fornuis en de gastvrouw in de zaal. 

Ik heb mijn opleiding gevolgd in Ter Groene Poorte, daarna ben ik jarenlang chef geweest in Hoeve Ten Doele in Zuienkerke. Het is altijd al mijn droom geweest om een eigen zaak te runnen, zo zijn we dan gestart in april 2012. Voor mij is koken een passie. Elke morgen vertrek ik vroeg om de mooiste producten vers aan te kopen. Daardoor zijn alle menu's aangepast volgens de aanvoer van de dag. Ik wil dan ook mijn passie doorgeven aan de klanten aan de hand van nieuwe gerechten en mooi gedresseerde borden.  

Ik geef nu al enkele jaren les, momenteel in de Groene Poort te Brugge. Zo wil ik mijn kennis en passie doorgeven aan de volgende generatie. 

Wij koken voor u en uw vrienden



U kunt bij ons ook terecht voor feesten of maaltijden tot maximum 30 personen.

©2017 L'Empereur  |  Alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin